Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Historien om Eian Fritid >30 år i Norge

Inger Line og Hege Eian

Inger Line og Hege Eian

Pionerne - Norges eldste kajakkbutikk - Vi er klare for 30 nye år!

Stein Eian var en pioner innen norsk kajakk- og padlesport. Han designet og utviklet den legendariske Svalbard kajakken på 80-tallet. I 1989 etablerte han Eian Fritid sammen med Inger Line Eian. Firmaets formål var salg av kajakker og kanoer. Ekteparet Eian forstod imidlertid fort at behovet var stort ikke bare for "båter", men også for alt annet utstyr knyttet til padling. Det gikk ikke lenge før Eian Fritid var den foretrukne butikken for alle som var glad i padling. En familiebedrift med et brennende engasjement for padlesporten. Et sted man også kunne stikke innom for en prat og få veiledning og gode råd.

Kompetanse og service

For Stein og Inger Line Eian var høy kompetanse, god service og kundenes trygghet på vannet viktig. Lenge før Norges Padleforbund utviklet sitt kursprogram og våttkortstigen, tilbød Eian Fritid sikkerhetskurs og rullekurs i bassenget på Konnerud utenfor Drammen. I dag leverer Eian Fritid en bred portefølje av kurs. Fra NPF sine kurs, introduksjons-, grunn- og teknikkurs, til rullekurs og kurs i brott og elvepadling. Vi tilbyr også kurs for kanopadlere. Eian Fritid har et sterkt team i ryggen og har knyttet til seg et nettverk av erfarne ambassadører og sertifiserte instruktører.

Arven videreføres

Stein Eian gikk dessverre bort så alt for tidlig i 2013. Arven føres imidlertid videre av Inger Line og datteren Hege Suarez Eian. Hege er opptatt av at padling er en aktivitet som passer for alle. Hun er bokstavelig talt oppvokst i kajakken, er utdannet NPF instruktør, aktivitetsleder og turleder.

Butikk på nettet og i Mjøndalen

Nettbutikken har du allerede besøkt. Du finner Eian Fritid sin butikk i Strandveien 8 i Mjøndalen, et velkjent stoppested for mange padlere.

Stikk gjerne innom for ta en kikk på det siste innen padleutstyr, prøvesitte kajakker og kanoer - eller bare for å slå av en padleprat.

Dette skriver pressen om Eian Fritid

"Eventyrlig salg av kajakker og padleutstyr i 2020"

Fra nettavisen DRM 24 - Drammen Live 24